Menu

Zonwering

De zon kan uw woning aangenaam verwarmen, maar er zijn ook momenten waarop ze zorgt voor overlast. Het is dan fijn wanneer u beschikt over de juiste zonwering. Daarvoor bent u bij Kompas aan het juiste adres!

Onze zonwering

Om de zon te weren leveren wij voornamelijk knikarmterrasschermen, uitvalschermen en screens. Echter voor een nostalgische uitstraling leveren wij ook markiezen.

Het gemak dient de mens!

We hebben gemerkt dat veel van onze klanten de voorkeur geven aan elektrisch bedienbare zonwering. Wij leveren dit soort zonwering met motoren van onder andere het merk Somfy (desgewenst met afstandsbediening). Op de meeste motoren krijgt u 5 jaar garantie! 

Doeken

De doeken van onze zonneschermen hebben een speciale teflon behandeling gehad waardoor ze water- en vuilafstotend zijn. Dit heeft als bijkomend voordeel dat een knikarm terrasscherm ook kan dienen als een soort afdak wanneer de zon niet meer schijnt. Met een terrasverwarmer kunt u dan ’s avonds, wanneer het frisser wordt, lekker langer buiten zitten omdat het doek de warmte vasthoudt. Ook als het begint te miezeren kunt u gewoon buiten blijven zitten dankzij de waterafstotende behandeling van het doek. Let wel: bij veel water/regen voldoet een knikarm terrasscherm niet als afdak.

Een ander voordeel van een knikarm terrasscherm ten opzichte van een permanent veranda daksysteem is dat u er voor kunt kiezen de zonwering naar binnen te schuiven en dat kan niet bij de meeste veranda daksystemen onder de 4000 euro.

Goede investering

Mocht u eerst een knikarm terrasscherm aanschaffen en daarna besluiten toch een
lichtdoorlatend verandadak te willen dan is er geen man over boord. Sterker nog een knikarm terrasscherm blijft dan een uitstekende investering. Een lichtdoorlatend veranda daksysteem heeft namelijk een zonwering nodig, want het zonlicht op een dak is 5 keer intenser dan op een gevel.

Bekende merken

Kompas werkt hoofdzakelijk met bekende leveranciers van zonweringdoeken zoals: Dickson, Tibelly en Swela. De keuze is enorm want we leveren vele kleuren en/of streepdessins en er zijn talloze combinaties mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor de vele mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over onze diverse producten en diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op 085 – 0 60 60 20 of ga naar contact.

Ga naar contact