Menu

Kozijnen

Kiest u voor kozijnen van Kompas, dan kiest u voor kwaliteit! Kompas is uw professionele en betrouwbare partner voor kozijnvervanging. Wij geven eerlijk en deskundig advies en zorgen ervoor dat alles vakkundig wordt gemonteerd.

Onze kozijnen

De kozijnen van Kompas worden aangepast aan de stijl en architectuur van uw woning of bedrijfspand. Of u nu op zoekt bent naar een moderne lookandfeel of een nostalgische; onze adviseur denkt met u mee, geeft graag antwoord op uw vragen en houdt rekening met uw persoonlijke wensen. Ook wanneer het gaat om specifiek maatwerk!

Veiligheid

Onze kozijnen worden voorzien van verschillende keurmerken zoals het KOMO-attest en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Tip

Mocht u liever minder tijd willen besteden aan het onderhoud van uw kozijnen, dan kunt u kiezen voor duurzame oplossingen zoals aluminium of kunststof kozijnen. En voor de uitstraling hoeft u het niet te laten. Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig nauwelijks nog van de originele houten kozijnen te onderscheiden. Dat komt door een verdieping in het kozijn en door een houtnerfstructuur.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over onze diverse producten en diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op 085 – 0 60 60 20 of ga naar contact.

Ga naar contact